Paul Giamatti Trivia

Every Paul Giamatti trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Giamatti questions and answers

  1. What is the name of the record label Jerry Heller co-founded in Straight Outta Compton (2015)?

    Answer: Ruthless Records

    From Jerry Heller

  2. What is the name of John Adams' eldest son in the series?

    Answer: John Quincy Adams

    From John Adams

  3. What is the name of the actor who plays Miles in Sideways?

    Answer: Paul Giamatti

    From Miles Raymond

  4. What type of wine does Miles refuse to drink in Sideways?

    Answer: Merlot

    From Miles Raymond

  5. What award did American Splendor win at the 2003 Sundance Film Festival?

    Answer: Grand Jury Prize

    From Harvey Pekar

  6. In Straight Outta Compton (2015), who does Jerry Heller sue after being fired?

    Answer: Dr. Dre and Ice Cube

    From Jerry Heller

  7. What was Jerry Heller's role in N.W.A. as depicted in Straight Outta Compton (2015)?

    Answer: Manager

    From Jerry Heller

  8. Who directed the 2008 miniseries John Adams?

    Answer: Tom Hooper

    From John Adams

All Paul Giamatti quizzes