Paul Feig Trivia

Every Paul Feig trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Feig questions and answers

  1. What is the name of the bakery that Annie used to own in Bridesmaids (2011)?

    Answer: Cake Baby

    From Comedy Ensembles

  2. Which actress played the role of Annie Walker in Bridesmaids (2011)?

    Answer: Kristen Wiig

    From Comedy Ensembles

  3. What is the name of Edward's assistant in The Bucket List?

    Answer: Thomas

    From Unlikely Friendships

  4. Who directed The Bucket List?

    Answer: Rob Reiner

    From Unlikely Friendships

  5. What is the name of Kate's boss?

    Answer: Santa

    From Yuletide Romance in the City

  6. What is the name of the bakery that Annie used to own in 'Bridesmaids'?

    Answer: Cake Baby

    From Comedy Bridesmaids' Dresses

  7. What is the profession of Annie's love interest, Officer Rhodes, in Bridesmaids (2011)?

    Answer: Police Officer

    From Unlikely Friendships

  8. In Bridesmaids (2011), what is the profession of Annie's love interest, Officer Rhodes?

    Answer: State Patrol Officer

    From Comedy Ensembles

All Paul Feig quizzes