Patrick Swayze Trivia

Every Patrick Swayze trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Patrick Swayze questions and answers

  1. Which actor from Point Break also starred in the film Red Dawn with Patrick Swayze?

    Answer: C. Thomas Howell

    From Point Break (1991)

  2. What was the name of Patrick Swayze's character in Point Break?

    Answer: Bodhi

    From Point Break (1991)

  3. Which song by Concrete Blonde is featured in the Point Break soundtrack?

    Answer: I Want You

    From Point Break (1991)

  4. Which award did Point Break receive a nomination for at the 1992 Jupiter Awards?

    Answer: Best International Film

    From Point Break (1991)

  5. What is the name of the gang that Bodhi leads in Point Break?

    Answer: The Ex-Presidents

    From Point Break (1991)

  6. What injury did Patrick Swayze sustain while filming Point Break?

    Answer: Skydiving injury

    From Point Break (1991)

  7. What is the fate of Patrick Swayze's character at the end of Point Break (1991)?

    Answer: He goes surfing and is swallowed by a giant wave

    From Point Break (1991)

  8. Which famous blues musician made a cameo in Road House?

    Answer: Jeff Healey

    From Road House (1989)

All Patrick Swayze quizzes