Pathologic Trivia

Every Pathologic trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pathologic questions and answers

  1. What is Haruspex's profession in Pathologic (2005)?

    Answer: Surgeon

    From Haruspex

  2. Who is the Haruspex's main antagonist in Pathologic 2?

    Answer: The Bachelor

    From The Haruspex

  3. What is the Haruspex's real name in Pathologic 2?

    Answer: Artemy Burakh

    From The Haruspex

  4. In Pathologic, who are the three playable characters?

    Answer: Bachelor, Haruspex, Changeling

    From Plague Town

  5. What is the name of the plague Haruspex tries to cure in Pathologic 2?

    Answer: Sand Pest

    From Character: Haruspex

  6. What is the name of the theatre in Pathologic where daily performances take place?

    Answer: The Theatre of Death

    From Plague Outbreaks

  7. What is the name of the theater in Pathologic (2005)?

    Answer: The Theatre

    From The Plague of the Polyhedron

  8. What is the Haruspex's main source of blood in Pathologic 2?

    Answer: Infected bodies

    From The Haruspex's Healing Methods

All Pathologic quizzes