Path of Exile Trivia

Every Path of Exile trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Path of Exile questions and answers

  1. Which item is used to upgrade a map's rarity?

    Answer: Cartographer's Chisel

    From Endgame Mapping

  2. What does Cast when Damage Taken do?

    Answer: Triggers linked spells

    From Skill Gem Mechanics

  3. What support gem increases the duration of skill effects?

    Answer: Increased Duration

    From Skill Gem Synergies

  4. What is the highest map tier in Path of Exile?

    Answer: Tier 16

    From Endgame Mapping

  5. What is the primary effect of Vaal Haste?

    Answer: Increases speed

    From Skill Gem Mechanics

  6. What support gem increases the number of projectiles fired?

    Answer: Greater Multiple Projectiles

    From Skill Gem Synergies

  7. What is the name of the currency item that modifies maps?

    Answer: Sextant

    From Endgame Mapping

  8. What is the name of the device used to open maps?

    Answer: Map Device

    From Endgame Mapping

All Path of Exile quizzes