PARTYNEXTDOOR Trivia

Every PARTYNEXTDOOR trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample PARTYNEXTDOOR questions and answers

  1. Which Drake and PARTYNEXTDOOR song was featured on the soundtrack for the film The Fate of the Furious?

    Answer: No Feelings

    From Collaborations with Drake

  2. Who directed the music video for Drake and PARTYNEXTDOOR's Recognize?

    Answer: Liam MacRae

    From Collaborations with Drake

  3. Which artist did PARTYNEXTDOOR collaborate with on the hit Wild Thoughts?

    Answer: Rihanna

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  4. What is the last track on the PNDColours album?

    Answer: Don't Worry

    From PNDColours

  5. Which PARTYNEXTDOOR album features Drake on the track Loyal?

    Answer: PARTYMOBILE

    From Collaborations with Drake

  6. Which artist featured on PARTYNEXTDOOR's song Recognize?

    Answer: Drake

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  7. What is PARTYNEXTDOOR's real name?

    Answer: Jahron Anthony Brathwaite

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  8. How many tracks are there on the PNDColours album?

    Answer: 4

    From PNDColours

All PARTYNEXTDOOR quizzes