Paranormal Activity Trivia

Every Paranormal Activity trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paranormal Activity questions and answers

  1. What is the name of the documentary the students are making in the film?

    Answer: The Blair Witch Project

    From Found Footage Style

  2. Who is Hellboy's pyrokinetic love interest?

    Answer: Liz Sherman

    From Paranormal Investigations

  3. What is the name of the social media platform where Nev and Angela meet in Catfish?

    Answer: Facebook

    From Found Footage Style

  4. Who directed the 2010 documentary Catfish?

    Answer: Henry Joost and Ariel Schulman

    From Found Footage Style

  5. What is the primary filming style of Paranormal Activity?

    Answer: Found footage

    From Paranormal Activity and Found Footage Techniques

  6. What is the setting of Paranormal Activity?

    Answer: A suburban home

    From Found Footage Style

  7. What is the name of the missing student filmmaker in the movie?

    Answer: Heather Donahue

    From Found Footage Style

  8. What is the main couple's last name in Paranormal Activity?

    Answer: Featherston

    From Paranormal Activity and Found Footage Techniques

All Paranormal Activity quizzes