Paper Mario Trivia

Every Paper Mario trivia quiz on PopQ: 46 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paper Mario questions and answers

  1. What is Kersti's role in Paper Mario: Sticker Star?

    Answer: Mario's guide and helper

    From Kersti

  2. What is the name of the special move Koops can perform with Mario?

    Answer: Shell Toss

    From Koops

  3. Which character does Olivia often ride on?

    Answer: Mario

    From Olivia

  4. What is the name of the book Goombella uses to gather information in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

    Answer: Tattle Log

    From Goombella

  5. Which kingdom does Olivia help Mario save?

    Answer: Mushroom Kingdom

    From Olivia

  6. What is the name of the final boss that Mario and Princess Peach fight in Paper Mario: Sticker Star?

    Answer: Bowser

    From Princess Peach

  7. What is King Olly's primary weapon?

    Answer: Origami powers

    From King Olly

  8. What item does Mario use to free Princess Peach?

    Answer: 1000-Fold Arms

    From Princess Peach

All Paper Mario quizzes