Painkiller Trivia

Every Painkiller trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Painkiller questions and answers

  1. What is the main objective of Daniel Garner in Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: To escape Purgatory

    From Carmine

  2. What year was Painkiller: Hell & Damnation released?

    Answer: 2012

    From Hell Level Design

  3. What engine was used to develop Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Unreal Engine 3

    From Hell Level Design

  4. What is the secondary fire mode of the Painkiller weapon?

    Answer: Laser Beam

    From Supernatural Weapons

  5. What is the name of the boss in the level Cathedral in Painkiller?

    Answer: Necrogiant

    From Carmine

  6. What weapon does Carmine use in Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Scythe

    From Carmine

  7. What is the setting of Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Purgatory and Hell

    From Hell Level Design

  8. What is the secondary fire mode of the Shotgun in Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Freezing Shells

    From Supernatural Weapons

All Painkiller quizzes