Paddington Trivia

Every Paddington trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paddington questions and answers

  1. What is the name of the villain in Paddington?

    Answer: Millicent Clyde

    From Playful British Betty Bear Tales

  2. What is the name of the explorer who met Paddington's family?

    Answer: Montgomery Clyde

    From Adventurous Bear Escapades

  3. What is the name of the family that takes Paddington in?

    Answer: The Browns

    From Enchanting Peruvian Landscapes

  4. Who voices Paddington?

    Answer: Ben Whishaw

    From Adventurous Bear Escapades

  5. What is the name of the prison chef Paddington befriends?

    Answer: Knuckles McGinty

    From Heartwarming Bear Escapades

  6. What is the name of the prison chef Paddington befriends?

    Answer: Knuckles McGinty

    From Heartfelt Bear Antics

  7. Who is the villain in Paddington (2014)?

    Answer: Millicent Clyde

    From Epic Bear Journeys

  8. Who helps Paddington clear his name?

    Answer: The Brown family

    From Charming Peruvian Adventures

All Paddington quizzes