Oxenfree Trivia

Every Oxenfree trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Oxenfree questions and answers

  1. What is the name of the ending where Alex and her friends leave the island in Oxenfree?

    Answer: The Good Ending

    From Mysterious Island

  2. Which character in Oxenfree is Alex's new stepbrother?

    Answer: Jonas

    From Mysterious Island

  3. Which floor is a pirate-themed level?

    Answer: The Spectral Catch

    From Ghostly Encounters

  4. What device does Luigi use to capture ghosts?

    Answer: Poltergust G-00

    From Ghostly Encounters

  5. Which year did the USS Kanaloa submarine sink?

    Answer: 1943

    From Supernatural Mysteries

  6. Which area features a haunting organ soundtrack?

    Answer: City of Tears

    From Eerie Atmosphere

  7. What is the name of Alex's deceased brother?

    Answer: Michael

    From Supernatural Mysteries

  8. What object does Alex use to communicate with ghosts?

    Answer: Radio

    From Ghostly Encounters

All Oxenfree quizzes