Ori Trivia

Every Ori trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ori questions and answers

  1. Which Wisp allows Ori to breathe underwater?

    Answer: Water Breath

    From Wisps' Powers

  2. What is the name of the sequel to Ori and the Blind Forest?

    Answer: Ori and the Will of the Wisps

    From The Forest of Nibel

  3. What is the name of the spirit tree in the game?

    Answer: Spirit Tree

    From Inkwell Aesthetic

  4. What type of game is Ori and the Blind Forest?

    Answer: Metroidvania

    From Inkwell Aesthetic

  5. What is the main threat Sein helps Ori face?

    Answer: Kuro

    From Ethereal Companions

  6. What is Ori's ethereal companion's name?

    Answer: Sein

    From Ethereal Companions

  7. What is the name of the light entity that guides Ori in the game?

    Answer: Sein

    From Spirit Tree

  8. Which character guides Ori and provides offensive abilities?

    Answer: Sein

    From Character: Ori

All Ori quizzes