One Piece Trivia

Every One Piece trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample One Piece questions and answers

  1. Who is the main antagonist in the Whole Cake Island arc?

    Answer: Big Mom

    From Epic Pirate Battles

  2. Which character is known as the Pirate Hunter?

    Answer: Roronoa Zoro

    From Pirate Conquests

  3. In One Piece: Pirate Warriors 4, what is the name of the move Luffy uses to finish off enemies in Gear Fourth?

    Answer: King Kong Gun

    From Gear Fourth

  4. What is the power of the Hana Hana no Mi Devil Fruit?

    Answer: Body Part Sprouting

    From Devil Fruit Powers

  5. Which crew is known for their red-haired captain?

    Answer: Red-Haired Pirates

    From Pirate Crew Dynamics

  6. Who is the navigator of the Straw Hat Pirates?

    Answer: Nami

    From Epic Pirate Battles

  7. Which character is known for their three-sword style?

    Answer: Roronoa Zoro

    From Pirate Conquests

  8. Which character uses the Gum-Gum Fruit powers?

    Answer: Monkey D. Luffy

    From Pirate Conquests

All One Piece quizzes