Octopath Traveler Trivia

Every Octopath Traveler trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Octopath Traveler questions and answers

  1. What platform was Octopath Traveler initially released on?

    Answer: Nintendo Switch

    From Retro Graphics Style

  2. In Octopath Traveler, who is the hunter?

    Answer: H'aanit

    From The Protagonists' Paths

  3. In Octopath Traveler, which character is a cleric?

    Answer: Ophilia

    From Eight Travelers

  4. Who composed the music for Octopath Traveler?

    Answer: Yasunori Nishiki

    From Path Actions

  5. In Octopath Traveler, which character is a hunter?

    Answer: H'aanit

    From The Octopath

  6. In Octopath Traveler, who is the hunter character?

    Answer: H'aanit

    From Path Actions

  7. Which character in Octopath Traveler is a warrior?

    Answer: Olberic

    From Retro Graphics Style

  8. What is the unique visual style of Octopath Traveler known as?

    Answer: HD-2D

    From Retro Graphics Style

All Octopath Traveler quizzes