Ocean's Trivia

Every Ocean's trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ocean's questions and answers

  1. Who plays the role of the pickpocket Linus Caldwell in Ocean's Eleven?

    Answer: Matt Damon

    From Heists

  2. Which character is a pickpocket?

    Answer: Linus Caldwell

    From Thrilling Heists

  3. Who plays Danny Ocean in Ocean's Eleven?

    Answer: George Clooney

    From Thrilling Heists

  4. What is the name of Frank's love interest in Catch Me If You Can?

    Answer: Brenda Strong

    From The Heist

  5. What is the total amount of money stolen in Ocean's Eleven?

    Answer: $160 million

    From Heist Strategies

  6. Who directed Catch Me If You Can?

    Answer: Steven Spielberg

    From The Heist

  7. What is the name of the vault they plan to rob?

    Answer: Bellagio Vault

    From Heist Strategies

  8. Who plays the character of Rusty Ryan in Ocean's Eleven?

    Answer: Brad Pitt

    From Heist Plans

All Ocean's quizzes