Now You See Me Trivia

Every Now You See Me trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Now You See Me questions and answers

  1. Which actress played Henley Reeves in Now You See Me?

    Answer: Isla Fisher

    From Magic Tricks

  2. Who directed Now You See Me?

    Answer: Louis Leterrier

    From Magic Tricks

  3. What card is shown in the final scene of Now You See Me?

    Answer: The High Priestess

    From Stage Magic Tricks

  4. Who plays the role of Thaddeus Bradley, a former magician turned magic debunker?

    Answer: Morgan Freeman

    From Illusions and Magic Tricks

  5. What card is shown at the end of Now You See Me?

    Answer: The High Priestess

    From Magic Tricks

  6. What is the name of the FBI agent chasing the Four Horsemen in Now You See Me?

    Answer: Dylan Rhodes

    From Stage Magic Tricks

  7. What is the name of the magic group in Now You See Me?

    Answer: The Four Horsemen

    From Stage Magic Tricks

  8. What is the final trick performed by The Four Horsemen in Now You See Me?

    Answer: Robbing a bank

    From Illusions and Magic Tricks

All Now You See Me quizzes