Nora Ephron Trivia

Every Nora Ephron trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nora Ephron questions and answers

  1. Who played the role of Frank Navasky, the boyfriend of Meg Ryan's character in You've Got Mail?

    Answer: Greg Kinnear

    From Romantic Comedy Emails

  2. In Julie & Julia, what does Julie Powell do for a living before starting her blog?

    Answer: Government employee

    From Cooking in Cinema

  3. In Supernatural, what is the name of the celestial weapon—an archangel blade—specifically required to kill an archangel like Michael?

    Answer: An archangel blade

    From Archangel Michael

  4. In You've Got Mail, where do the main characters finally meet in person?

    Answer: Riverside Park

    From Romantic Comedy Emails

  5. In You've Got Mail, what is the name of Tom Hanks' character?

    Answer: Joe Fox

    From Romantic Comedy Emails

  6. What is the name of Julie Powell's blog in Julie & Julia?

    Answer: The Julie/Julia Project

    From Cooking in Cinema

  7. Who played Julia Child in the movie Julie & Julia?

    Answer: Meryl Streep

    From Cooking in Cinema

  8. In Supernatural Season 13, Michael originates from what location when he crosses into the main universe?

    Answer: Apocalypse World, an alternate universe where the Winchester brothers were never born

    From Archangel Michael

All Nora Ephron quizzes