No Man's Sky Trivia

Every No Man's Sky trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample No Man's Sky questions and answers

  1. What is the name of the galactic map that players use to navigate in No Man's Sky?

    Answer: The Atlas

    From Alien Planets

  2. What is the maximum number of planets you can discover in No Man's Sky?

    Answer: 18 quintillion

    From Alien Planets

  3. Which planet is the Wookiee homeworld?

    Answer: Kashyyyk

    From Galactic Exploration

  4. Which exocraft is a mech suit for combat and exploration?

    Answer: Minotaur

    From Exploration Vehicles

  5. Which vehicle is known as the all-terrain exocraft?

    Answer: Nomad

    From Exploration Vehicles

  6. What is the name of the tool used for mining and combat in No Man's Sky?

    Answer: Multi-tool

    From Starship Exploration

  7. Which element is used to craft Warp Cells?

    Answer: Antimatter

    From Procedural Universe

  8. What is the name of the mysterious alien race that players can encounter in No Man's Sky?

    Answer: Korvax

    From Galactic Survival

All No Man's Sky quizzes