Nioh Trivia

Every Nioh trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nioh questions and answers

  1. What is the name of the first boss you encounter in Nioh?

    Answer: Derrick the Executioner

    From The Yokai

  2. What is the name of the protagonist in Nioh?

    Answer: William Adams

    From The Yokai

  3. What is the ultimate goal of William Adams in Nioh?

    Answer: To rescue Saoirse

    From William Adams

  4. Which historical figure is William Adams based on in Nioh?

    Answer: Miura Anjin

    From William Adams

  5. What is the name of the Yokai enemy in Nioh 2 that is a large monkey with a spear?

    Answer: Enki

    From Yokai Enemies

  6. What is the name of the main antagonist in Nioh 2?

    Answer: Otakemaru

    From Yokai Enemies

  7. In Nioh, what is the name of the fictional region where the game takes place?

    Answer: Kinki region

    From The Underworld's Portal

  8. What is the name of the region where the final main mission of Nioh takes place?

    Answer: Omi Region

    From The Yokai

All Nioh quizzes