Ninja Gaiden Trivia

Every Ninja Gaiden trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ninja Gaiden questions and answers

  1. Which weapon in Ninja Gaiden Sigma is effective against ghost fish?

    Answer: Lunar Staff

    From Weapon Mastery

  2. What is the name of the artifact that Ryu Hayabusa is trying to retrieve in Ninja Gaiden?

    Answer: Demon Statue

    From Ryu Hayabusa

  3. In Ninja Gaiden, who is the leader of the Dark Disciples?

    Answer: Jaquio

    From Ryu Hayabusa

  4. What is the name of the clan Ryu Hayabusa belongs to?

    Answer: Hayabusa Clan

    From Ryu Hayabusa

  5. Which character from Ninja Gaiden is also a playable character in Dead or Alive?

    Answer: Ryu Hayabusa

    From Hayabusa Village

  6. Who is the protagonist of Ninja Gaiden?

    Answer: Ryu Hayabusa

    From Hayabusa Village

  7. Which weapon in Ninja Gaiden allows Ryu to perform the Fiend's Bane Kick?

    Answer: Vigoorian Flail

    From Sword Techniques

  8. What is the name of the clan that Ryu Hayabusa belongs to in Ninja Gaiden?

    Answer: Hayabusa Clan

    From Ryu Hayabusa

All Ninja Gaiden quizzes