Night in the Woods Trivia

Every Night in the Woods trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Night in the Woods questions and answers

  1. What is the name of the local newspaper in Possum Springs?

    Answer: The Possum Springs Gazette

    From Small-Town Drama

  2. Who is the main character in Night in the Woods?

    Answer: Mae Borowski

    From Small-Town Drama

  3. What is the name of the character who is a poet and hangs out near the Click Clack Diner?

    Answer: Selmers

    From Graveyard

  4. What is the name of the town in Night in the Woods?

    Answer: Possum Springs

    From Graveyard

  5. What is Bea's full name?

    Answer: Beatrice Santello

    From Character Arcs

  6. What is the name of the historical mine in Possum Springs?

    Answer: The Old Pickaxe

    From Small-Town Drama

  7. What is the name of the game Mae and her friends play in the woods?

    Answer: Knife Fight

    From Graveyard

  8. What is the name of the cult in the game?

    Answer: The Black Goat

    From Character Arcs

All Night in the Woods quizzes