Nier Trivia

Every Nier trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nier questions and answers

  1. In Nier: Automata, what is the name of the program Pod 042 uses to communicate with 2B?

    Answer: Tactical Support

    From Pod 042

  2. In NieR: Automata, what is the name of the resistance member who helps 2B and 9S?

    Answer: Anemone

    From Jack-of-All-Trades

  3. What is the name of the location where 2B first encounters Adam and Eve?

    Answer: Copied City

    From Androids and Humanity

  4. Who is the leader of the Resistance in Nier: Automata?

    Answer: Anemone

    From Androids

  5. In Nier, who is the android that is a part of the Devola and Popola pair?

    Answer: Popola

    From Android Protagonists

  6. In Nier, who is the android created to protect Yonah?

    Answer: Grimoire Weiss

    From Android Protagonists

  7. What is the name of Emil's weapon in NieR: Automata?

    Answer: Emil Heads

    From Emil

  8. What is the name of Emil's theme song in NieR: Automata?

    Answer: Emil's Shop

    From Emil

All Nier quizzes