Ni no Kuni Trivia

Every Ni no Kuni trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ni no Kuni questions and answers

  1. Which Guardian Spirit is known for healing?

    Answer: Drongo

    From Guardian Spirits' Valor

  2. Who is Oliver's first Guardian Spirit?

    Answer: Mite

    From Guardian Spirits' Valor

  3. Which kingdom is known for its gambling?

    Answer: Goldpaw

    From Fantasy Kingdom Strategies

  4. What is the main currency in Ni no Kuni II?

    Answer: Guilders

    From Fantasy Kingdom Strategies

  5. What is the name of Oliver's wand?

    Answer: Mornstar

    From Wizard Duel Systems

  6. What is the name of the world Oliver travels to?

    Answer: Ni no Kuni

    From Guardian Spirits' Valor

  7. Which kingdom specializes in technology?

    Answer: Broadleaf

    From Fantasy Kingdom Strategies

  8. Which creature is Oliver's first familiar?

    Answer: Mite

    From Wizard Duel Systems

All Ni no Kuni quizzes