Need for Speed Trivia

Every Need for Speed trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Need for Speed questions and answers

  1. In Need for Speed Heat, what is the name of the day-time sanctioned racing league?

    Answer: Speedhunters Showdown

    From Infamous Street Racers

  2. In Need for Speed Heat, what is the name of the street racing crew you join?

    Answer: The Ghosts

    From Infamous Street Racers

  3. What is the name of the police sergeant in Need for Speed: Most Wanted?

    Answer: Cross

    From Rivalries

  4. Which of these cars is not in the cover of Need for Speed Underground?

    Answer: Toyota Supra

    From Arcade Racing

  5. What is the name of the multiplayer mode in Need for Speed: Hot Pursuit?

    Answer: Interceptor

    From Iconic Police Chases

  6. What is the name of the city in Need for Speed Underground?

    Answer: Olympic City

    From Arcade Racing

  7. Which car is the most expensive in Need for Speed: Shift?

    Answer: Bugatti Veyron

    From Iconic Cars

  8. What car is on the cover of Gran Turismo 5?

    Answer: Mercedes-Benz SLS AMG

    From Iconic Cars

All Need for Speed quizzes