National Treasure Trivia

Every National Treasure trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample National Treasure questions and answers

  1. What is the name of the secret society in National Treasure that protects the treasure?

    Answer: The Freemasons

    From Treasure Hunting Locations

  2. Which actress plays the role of Abigail Chase in National Treasure?

    Answer: Diane Kruger

    From The Declaration of Independence

  3. What is the name of the treasure that Benjamin Gates is searching for in National Treasure?

    Answer: The Templar Treasure

    From Nicolas Cage's Character

  4. What is the name of Nicolas Cage's character in National Treasure?

    Answer: Benjamin Franklin Gates

    From Nicolas Cage's Character

  5. What is the name of the treasure that Ben Gates is searching for in National Treasure?

    Answer: The Templar Treasure

    From Historical Mysteries

  6. What is the name of Nicolas Cage's character in National Treasure?

    Answer: Benjamin Franklin Gates

    From Historical Mysteries

  7. What is the name of the villain in National Treasure?

    Answer: Ian Howe

    From The Declaration of Independence

  8. What city does Ben Gates visit to steal the Declaration of Independence in National Treasure?

    Answer: Washington D.C.

    From Treasure Hunting Locations

All National Treasure quizzes