National Lampoon's Vacation Trivia

Every National Lampoon's Vacation trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample National Lampoon's Vacation questions and answers

  1. What is the name of Clark's boss in National Lampoon's Christmas Vacation?

    Answer: Frank Shirley

    From Christmas Traditions in Film

  2. What does Clark's cousin Eddie wear to the store?

    Answer: Dickey

    From Comedic Holiday Mishaps

  3. What animal causes chaos in the Griswold house?

    Answer: Squirrel

    From Comedic Holiday Mishaps

  4. What animal is found in the Christmas tree?

    Answer: A squirrel

    From Holiday Chaos

  5. Who directed National Lampoon's Christmas Vacation?

    Answer: Jeremiah S. Chechik

    From Holiday Chaos

  6. What is the name of the Griswold's snobby neighbors?

    Answer: Todd and Margo

    From Holiday Dysfunction

  7. What animal causes chaos in the house?

    Answer: Squirrel

    From Holiday Disaster Comedy

  8. What does Eddie do when he sees Clark struggling with the Christmas lights?

    Answer: Offers to help

    From Eddie's RV

All National Lampoon's Vacation quizzes