Nat King Cole Trivia

Every Nat King Cole trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nat King Cole questions and answers

  1. Which song did Nat King Cole win a Grammy Hall of Fame Award for?

    Answer: The Christmas Song

    From Unforgettable

  2. What was the name of Nat King Cole's first radio show?

    Answer: King Cole Trio Time

    From Unforgettable

  3. In which year was Nat King Cole inducted into the Rock and Roll Hall of Fame?

    Answer: 2000

    From Unforgettable

  4. How many tracks are there in the original 1960 release of The Christmas Song album?

    Answer: 14

    From Classic Christmas Albums

  5. What was the last album released by Nat King Cole during his lifetime?

    Answer: L-O-V-E

    From Unforgettable

  6. What was Nat King Cole's birth name?

    Answer: Nathaniel Adams Coles

    From Unforgettable

  7. Which version of The Christmas Song by Nat King Cole is most commonly played?

    Answer: The 1961 version

    From The Christmas Song

  8. Which artist did NOT cover Unforgettable?

    Answer: Elvis Presley

    From Unforgettable

All Nat King Cole quizzes