Naruto Trivia

Every Naruto trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Naruto questions and answers

  1. Which character in Naruto can use Rasengan without a clone?

    Answer: Minato Namikaze

    From Rasengan

  2. In Naruto: Ultimate Ninja, who does Naruto have a crush on?

    Answer: Sakura Haruno

    From Naruto Uzumaki

  3. Which character can use the Susanoo transformation?

    Answer: Sasuke Uchiha

    From Warrior Missions

  4. What is the maximum level Naruto can reach in Naruto: Ultimate Ninja Storm?

    Answer: 99

    From Naruto Uzumaki

  5. Which team performs the Team Asuma Ultimate Jutsu?

    Answer: Shikamaru, Choji, Ino

    From Team Jutsu Attacks

  6. What is the name of Naruto's ultimate transformation?

    Answer: Kurama Link Mode

    From Ninja Showdowns

  7. Which character uses the jutsu Dance of the Clematis: Vine?

    Answer: Kimimaro

    From Jutsu Types

  8. What type of jutsu is the Rasengan?

    Answer: A-rank

    From Jutsu Types

All Naruto quizzes