Myst Trivia

Every Myst trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Myst questions and answers

  1. Which age is accessed through the gear on Myst Island?

    Answer: Mechanical Age

    From Mystical Architecture Designs

  2. In Myst, what is the name of the age that is entirely water-based?

    Answer: Stoneship Age

    From Puzzle Islands

  3. What is the name of the Age that is a giant treehouse in Myst?

    Answer: Channelwood

    From Puzzle Mechanics

  4. Which book transports the player to the Age of Myst?

    Answer: Linking Book

    From Puzzle Mechanics

  5. What is the main puzzle in the Selenitic Age?

    Answer: Sound-based maze

    From Selenitic Age

  6. What is the name of the father of Sirrus and Achenar?

    Answer: Atrus

    From Puzzles and Riddles

  7. What is the main source of horror in Sinking City?

    Answer: Lovecraftian horror

    From Sinking City

  8. In 'Keep Talking and Nobody Explodes', what happens if the bomb is not defused in time?

    Answer: The game ends

    From Puzzle Mechanics

All Myst quizzes