Mortal Kombat Trivia

Every Mortal Kombat trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mortal Kombat questions and answers

  1. In 1992's Mortal Kombat, which thunder god recruits fighters including Liu Kang?

    Answer: Raiden

    From Liu Kang

  2. In series lore, which realm is his home realm rather than Outworld?

    Answer: Earthrealm

    From Sub-Zero

  3. Which ninja clan is Bi-Han tied to before becoming the cryomancer seen in the series?

    Answer: Lin Kuei

    From Sub-Zero

  4. In Mortal Kombat 11, who could turn their opponent into a puppet?

    Answer: The Joker

    From Fatalities

  5. Which character in Mortal Kombat II could turn into a dragon for their Fatality?

    Answer: Liu Kang

    From Fatalities

  6. Which character has the 'Bed of Spikes' fatality in Mortal Kombat 11?

    Answer: Scorpion

    From Fatalities

  7. What is the name of Scorpion's iconic fatality?

    Answer: Toasty

    From Fatalities

  8. In Mortal Kombat, who is the thunder god and protector of Earthrealm?

    Answer: Raiden

    From Fatalities

All Mortal Kombat quizzes