Morgan Wallen Trivia

Every Morgan Wallen trivia quiz on PopQ: 64 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Morgan Wallen questions and answers

  1. Who wrote Morgan Wallen's hit Whiskey Glasses?

    Answer: Kevin Kadish and Ben Burgess

    From Country Music Evolution

  2. What is the last line of the chorus in the song Save Me by Morgan Wallen?

    Answer: Save me from myself

    From Save Me Collaboration

  3. Which song by Morgan Wallen topped the Billboard Hot Country Songs chart in 2020?

    Answer: More Than My Hometown

    From Country Music Tropes

  4. What is the name of the reality TV show that Morgan Wallen participated in before his music career?

    Answer: The Voice

    From Influences of Country Pop

  5. Which country music icon's career path has Morgan Wallen expressed a desire to emulate?

    Answer: Garth Brooks

    From Morgan Wallen's Influences

  6. Who co-wrote Riley Green's hit There Was This Girl?

    Answer: Erik Dylan

    From Country Music Tropes

  7. What is the duration of Morgan Wallen's Last Night/One Thing at a Time?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:14:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Last Night

  8. What was Morgan Wallen's first number one hit on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: Up Down

    From Country Music Evolution

All Morgan Wallen quizzes