Morgan Freeman Trivia

Every Morgan Freeman trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Morgan Freeman questions and answers

  1. Who composed the film's score?

    Answer: Howard Shore

    From Brilliant Serial Killers

  2. Who directed the film Se7en?

    Answer: David Fincher

    From Brilliant Serial Killers

  3. Which deadly sin involves a model's death?

    Answer: Pride

    From The Seven Deadly Sins

  4. Who directed the film Se7en?

    Answer: David Fincher

    From The Seven Deadly Sins

  5. What is the final sin revealed in the movie?

    Answer: Envy

    From Thrilling Investigations

  6. Who directed the film SE7EN?

    Answer: David Fincher

    From Thrilling Investigations

  7. Who directed the movie Se7en?

    Answer: David Fincher

    From Detective David Mills' Cases

  8. In Seven, what does the killer use to symbolize the sin of Pride?

    Answer: A woman's beauty

    From Detective William Somerset

All Morgan Freeman quizzes