Monsters, Inc. Trivia

Every Monsters, Inc. trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Monsters, Inc. questions and answers

  1. What is the name of the monster who loves snow cones?

    Answer: Yeti

    From Imaginative Monster Design

  2. What is the name of the child Sulley and Mike befriend?

    Answer: Boo

    From Imaginative Monster Design

  3. What is the name of the sushi restaurant in the film?

    Answer: Harryhausen's

    From Animated City Thrills with Monsters

  4. What is the name of the sushi restaurant in the movie?

    Answer: Harryhausen's

    From Childhood Monsters

  5. Who is the top scarer at Monsters, Inc.?

    Answer: James P. Sullivan

    From Childhood Monsters

  6. Who becomes the CEO of Monsters, Inc. after Waternoose is arrested?

    Answer: Sulley

    From Sulley

  7. Who is Sulley's best friend in Monsters, Inc.?

    Answer: Mike Wazowski

    From Sulley

  8. What is the name of the child Mike Wazowski helps in Monsters, Inc.?

    Answer: Boo

    From Mike Wazowski

All Monsters, Inc. quizzes