Monster Hunter Trivia

Every Monster Hunter trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Monster Hunter questions and answers

  1. What is the name of the Palico gadget that allows them to steal items from monsters in Monster Hunter: World?

    Answer: Plunderblade

    From Palico Companions

  2. Which Elder Dragon is known for its ability to control magma?

    Answer: Alatreon

    From Elder Dragons

  3. Who is the Elder Dragon that can control wind?

    Answer: Kushala Daora

    From Elder Dragons

  4. In Monster Hunter: World, what is the name of the skill that allows a Palico to ride small monsters?

    Answer: Tailraider

    From Palico

  5. In Monster Hunter Tri, which area is the Rathalos most likely to be found for crafting the Rathalos Armor?

    Answer: Volcano

    From Rathalos Armor

  6. What is the name of the Palico chef in Monster Hunter World?

    Answer: Meowscular Chef

    From Palico Companions

  7. What is the special skill of the Rathalos Armor in Monster Hunter Tri?

    Answer: Attack Up (Medium)

    From Rathalos Armor

  8. What is the size of an average Rathalos in Monster Hunter: World?

    Answer: Large

    From Rathalos

All Monster Hunter quizzes