MLB Trivia

Every MLB trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MLB questions and answers

  1. Against which team did Bryce Harper hit his first home run as a Philadelphia Phillie?

    Answer: Atlanta Braves

    From Bryce Harper

  2. Which Texas Rangers player won the 2011 ALCS MVP?

    Answer: Nelson Cruz

    From Texas Rangers

  3. In what year did Derek Jeter win his only Gold Glove Award?

    Answer: 2004

    From Derek Jeter

  4. How many games did it take for the Astros to win the 2017 World Series?

    Answer: 7

    From Houston Astros

  5. In MLB The Show 22, which attribute is most important for a hitter?

    Answer: Contact

    From Fantasy Baseball Drafting Techniques

  6. In MLB The Show 23, which stadium features a retractable roof?

    Answer: Rogers Centre

    From Iconic Baseball Stadiums

  7. What is the capacity of Coors Field in MLB The Show 23?

    Answer: 50144

    From Baseball Stadiums

  8. Which stadium features the Green Monster in MLB The Show 23?

    Answer: Fenway Park

    From Baseball Stadiums

All MLB quizzes