Mission: Impossible Trivia

Every Mission: Impossible trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mission: Impossible questions and answers

  1. In which city does the final action sequence of the first film take place?

    Answer: London

    From Ethan Hunt

  2. What is the name of the agency Ethan Hunt works for?

    Answer: Impossible Missions Force

    From Ethan Hunt

  3. What gadget does Ethan use to scale the Burj Khalifa in Ghost Protocol?

    Answer: Gecko gloves

    From Espionage Gadgets

  4. Who directed the film in which this character made her debut?

    Answer: Christopher McQuarrie

    From Ilsa Faust

  5. What gadget does Ethan use to escape from a locked room?

    Answer: Explosive Gum

    From Spy Gadgets

  6. In the climactic cliffside fight, who does Ethan Hunt fight against?

    Answer: August Walker

    From Iconic Action Sequences

  7. Which actress portrays the MI6 agent central to this film's plot?

    Answer: Rebecca Ferguson

    From Ilsa Faust

  8. What is the name of the device used to mask Ethan's voice?

    Answer: Voice Altering Device

    From Spy Gadgets

All Mission: Impossible quizzes