Mimi Leder Trivia

Every Mimi Leder trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mimi Leder questions and answers

  1. What is the name of the ocean where the smaller piece of the comet impacts in Deep Impact?

    Answer: Atlantic Ocean

    From Meteor Impact Scenarios

  2. Who directed the 1998 film Deep Impact?

    Answer: Mimi Leder

    From Meteor Impact Scenarios

  3. What is the name of the young astronomer who discovers the comet in Deep Impact?

    Answer: Leo Biederman

    From Alien Invasion

  4. Who directed the 1998 film Deep Impact?

    Answer: Mimi Leder

    From Alien Invasion

  5. In Deep Impact, where does the first fragment of the comet strike?

    Answer: The Atlantic Ocean

    From Meteor Impact

  6. Who composed the score for Deep Impact?

    Answer: James Horner

    From Asteroid Impact

  7. What is the name of the comet in the movie Deep Impact?

    Answer: Wolf-Biederman

    From Meteor Impact

  8. What is the name of Helen's son in The Day the Earth Stood Still?

    Answer: Bobby

    From Alien Invasion

All Mimi Leder quizzes