Michel Gondry Trivia

Every Michel Gondry trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Michel Gondry questions and answers

  1. What does Joel say in his last memory of Clementine before it is erased?

    Answer: I wish I had stayed.

    From Mind Erasure Technology

  2. Who plays the character Mary, the receptionist at Lacuna Inc.?

    Answer: Kirsten Dunst

    From Mind Erasure Technology

  3. Who played the role of Dr. Howard Mierzwiak?

    Answer: Tom Wilkinson

    From Iconic Romances

  4. What does Joel say in his tape recording about his relationship with Clementine?

    Answer: He was bored and unhappy

    From Mind Erasure

  5. What does Clementine say each time she introduces herself?

    Answer: Hi, I'm Clementine. Can I borrow a piece of your chicken?

    From Memory Erasure

  6. Who plays the character Joel Barish in Eternal Sunshine of the Spotless Mind?

    Answer: Jim Carrey

    From Mind Erasure

  7. What is the name of the character played by Kate Winslet?

    Answer: Clementine Kruczynski

    From Mind Erasure Technology

  8. Who directed Eternal Sunshine of the Spotless Mind?

    Answer: Michel Gondry

    From Mind Erasure Technology

All Michel Gondry quizzes