Michael Bublé Trivia

Every Michael Bublé trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Michael Bublé questions and answers

  1. What is the first line of Haven't Met You Yet?

    Answer: I'm not surprised

    From Haven't Met You Yet

  2. What is the total length of the Crazy Love album?

    Answer: Mon Jan 01 1900 02:51:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Haven't Met You Yet

  3. Which song from Crazy Love won a Grammy?

    Answer: Baby (You've Got What It Takes)

    From Haven't Met You Yet

  4. Which song from Michael Bublé's Christmas album won a Grammy?

    Answer: None

    From Michael Bublé's Holiday Hits

  5. What is the last track on Under the Mistletoe?

    Answer: Baby, It's Cold Outside

    From Under the Mistletoe

  6. Which song from Under the Mistletoe features Shania Twain?

    Answer: White Christmas

    From Under the Mistletoe

  7. What is the running time of Haven't Met You Yet?

    Answer: Sat Dec 30 1899 04:05:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Haven't Met You Yet

  8. Which album features the song Haven't Met You Yet?

    Answer: Crazy Love

    From Haven't Met You Yet

All Michael Bublé quizzes