Metro Trivia

Every Metro trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Metro questions and answers

  1. What is the name of the mutant creatures in Metro: Redux?

    Answer: Dark Ones

    From Post-Apocalyptic Metro Tension

  2. What is the name of the mutant creatures in Metro 2033?

    Answer: Dark Ones

    From Survivalist Strategies

  3. What is the name of the stealthy crossbow weapon?

    Answer: Helsing

    From Stealth and Survival Tactics

  4. What is the currency used in Metro 2033?

    Answer: Military-grade bullets

    From Apocalyptic Subway Tunnels

  5. Which weapon is best for silent takedowns?

    Answer: Throwing Knives

    From Stealth and Survival Tactics

  6. What is the primary shotgun in Metro Exodus?

    Answer: Ashot

    From Post-Apocalyptic Weaponry

  7. Which group does Artyom belong to?

    Answer: Spartan Order

    From Moscow's Dark Metro Network

  8. Which weapon is unique to Metro: Last Light Redux?

    Answer: Shambler

    From Artyom's Resilience

All Metro quizzes