Metal Gear Trivia

Every Metal Gear trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Metal Gear questions and answers

  1. What is the name of the device Solid Snake uses to communicate with his support team in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty?

    Answer: Codec

    From Solid Snake

  2. In Metal Gear Solid V, who is the leader of the Skulls Parasite Unit?

    Answer: Skull Face

    From Big Boss

  3. What is the codename of the mission Solid Snake undertakes in Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty?

    Answer: Snake Eater

    From Solid Snake

  4. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, who is the body double for Big Boss?

    Answer: Venom Snake

    From Big Boss

  5. What is the name of the prosthetic arm that Big Boss uses in Metal Gear Solid V?

    Answer: Bionic Arm

    From Big Boss

  6. What is the name of the device used to upgrade the Fulton Recovery System in Metal Gear Solid V?

    Answer: iDroid

    From Fulton Recovery System

  7. What is the name of the private military company that Big Boss establishes in Metal Gear Solid V?

    Answer: Diamond Dogs

    From Big Boss

  8. In Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, who is the mysterious child with psychic abilities?

    Answer: Psycho Mantis

    From Big Boss

All Metal Gear quizzes