Megan Moroney Trivia

Every Megan Moroney trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Megan Moroney questions and answers

  1. What is the running time of Megan Moroney's Tennessee Orange?

    Answer: 42 minutes

    From Tennessee Orange

  2. Which country music legend has Megan Moroney cited as a major influence?

    Answer: Dolly Parton

    From Country Music's Rising Stars

  3. What instrument does Megan Moroney primarily play in Tennessee Orange?

    Answer: Guitar

    From Tennessee Orange

  4. Which song by Tennessee Orange topped the country charts?

    Answer: Lucky

    From Tennessee Orange

  5. Who did Ella Langley open for in her first major concert?

    Answer: Josh Turner

    From Country Music's Rising Stars

  6. Which record label is Tennessee Orange signed to?

    Answer: Big Machine Records

    From Tennessee Orange

  7. What is the main theme of Megan Moroney's Lucky?

    Answer: Love and Luck

    From Country-Pop Crossover Hits

  8. What instrument does Ella Langley primarily play?

    Answer: Guitar

    From Country Music's Rising Stars

All Megan Moroney quizzes