MCU Trivia

Every MCU trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MCU questions and answers

  1. What is the name of Hank Pym's daughter in the MCU's Ant-Man?

    Answer: Hope van Dyne

    From Hank Pym

  2. In Avengers: Endgame, who does Frigga give advice to?

    Answer: Thor

    From Frigga

  3. Who trained Hope van Dyne in combat and espionage in Ant-Man?

    Answer: Hank Pym

    From Hope van Dyne/Wasp

  4. In Thor: The Dark World, who does Odin want Thor to marry?

    Answer: Sif

    From Odin

  5. What is Mantis' main weapon in Kung Fu Panda 2?

    Answer: His own body

    From Mantis

  6. Who plays the character of Odin in the MCU?

    Answer: Anthony Hopkins

    From Odin

  7. Who provides the voice for Mantis in Kung Fu Panda 2?

    Answer: Seth Rogen

    From Mantis

  8. What is the name of Heimdall's sword?

    Answer: Hofund

    From Heimdall

All MCU quizzes