Mass Effect Trivia

Every Mass Effect trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mass Effect questions and answers

  1. Which character is a Cerberus operative?

    Answer: Miranda Lawson

    From World-Shaping Choices

  2. Which character can die during the suicide mission?

    Answer: Mordin Solus

    From World-Shaping Choices

  3. How many main trilogy games feature her as a squadmate?

    Answer: All three

    From Tali'Zorah nar Rayya

  4. In Mass Effect: Andromeda, what is the Mako's main defensive feature?

    Answer: Shield generator

    From Mako Vehicle

  5. In which comic series does she appear in the fourth issue?

    Answer: Mass Effect: Homeworlds

    From Liara T'Soni

  6. What is the name of the DLC where Shepard can recruit Kasumi Goto in Mass Effect 2?

    Answer: Stolen Memory

    From Shepard's Decisions

  7. What is the name of the room where Shepard can customize armor on the Normandy SR-2?

    Answer: Captain's Cabin

    From The Normandy

  8. Which race is known for their religious devotion and reptilian appearance?

    Answer: Drell

    From Alien Races

All Mass Effect quizzes