Marshal Samuel Gerard Trivia

Every Marshal Samuel Gerard trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marshal Samuel Gerard questions and answers

  1. What is the name of the pharmaceutical company involved in The Fugitive (1993)?

    Answer: Devlin MacGregor

    From Fugitive Chases

  2. Which actor played the role of Deputy Samuel Gerard in The Fugitive (1993)?

    Answer: Tommy Lee Jones

    From Fugitive Chases

  3. What award did Tommy Lee Jones win for his role in The Fugitive?

    Answer: Best Supporting Actor Oscar

    From Dr. Richard Kimble

  4. What is the profession of Dr. Richard Kimble in The Fugitive?

    Answer: Surgeon

    From Dr. Richard Kimble

  5. What is the name of the one-armed man in The Fugitive?

    Answer: Frederick Sykes

    From Chase Scenes

  6. In The Fugitive, what is the profession of Dr. Richard Kimble?

    Answer: Vascular surgeon

    From Famous Chase Scenes

  7. What award did Tommy Lee Jones win for his role in The Fugitive (1993)?

    Answer: Best Supporting Actor Oscar

    From Fugitive Chases

  8. Who directed The Fugitive (1993)?

    Answer: Andrew Davis

    From Fugitive Chases

All Marshal Samuel Gerard quizzes