Mark Ruffalo Trivia

Every Mark Ruffalo trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mark Ruffalo questions and answers

  1. What is the name of the town where 'You Can Count on Me' is set?

    Answer: Scottsville

    From Terry Prescott

  2. What does Stan discover about Mary in Eternal Sunshine of the Spotless Mind?

    Answer: She had her memories of Dr. Mierzwiak erased

    From Stan

  3. What is the name of the company Stan works for in Eternal Sunshine of the Spotless Mind?

    Answer: Lacuna Inc.

    From Stan

  4. Who does Paul have an affair with in The Kids Are All Right?

    Answer: Jules

    From Paul

  5. In Now You See Me 2, who does Dylan Rhodes reveal as the fifth Horseman?

    Answer: Himself

    From Dylan Rhodes

  6. In Now You See Me, who does Dylan Rhodes initially blame for his father's death?

    Answer: Thaddeus Bradley

    From Dylan Rhodes

  7. What is the name of the dollhouse that Mark Ruffalo's character gives to Jennifer Garner's character?

    Answer: Dream House

    From Cameron

  8. What is the name of the lawyer who provides Rezendes with crucial documents in Spotlight?

    Answer: Mitchell Garabedian

    From Michael Rezendes

All Mark Ruffalo quizzes