Mario Kart Trivia

Every Mario Kart trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mario Kart questions and answers

  1. Which character has the fastest top speed on Rainbow Road in Super Mario Kart (1992)?

    Answer: Bowser

    From Rainbow Road

  2. In Mario Kart Wii, what is the shape of Rainbow Road?

    Answer: A mobius strip

    From Rainbow Road

  3. What is the final course in the Special Cup in Mario Kart games?

    Answer: Rainbow Road

    From Rainbow Road

  4. What is the final obstacle in Bowser Castle 1 in Mario Kart DS?

    Answer: A jump over lava

    From Bowser Castle

  5. In Mario Kart 8 Deluxe, which mode does not allow the use of Golden Mushrooms?

    Answer: Time Trials

    From Golden Mushroom

  6. What is the color of the wings on a Blue Shell in Mario Kart 8 Deluxe?

    Answer: White

    From Blue Shell

  7. In Mario Kart, what happens when a Blue Shell hits its target?

    Answer: It causes an explosion affecting nearby racers

    From Blue Shell

  8. In Mario Kart 8 Deluxe, what is the color of the boost pads on Rainbow Road?

    Answer: Yellow

    From Rainbow Road

All Mario Kart quizzes