Mario Trivia

Every Mario trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mario questions and answers

  1. Which transformation is used to cross large gaps?

    Answer: Paper Airplane

    From Heroic Transformations

  2. What does Bowser use to attack in the final battle?

    Answer: Fire Breath

    From Bowser

  3. What is Mario's first transformation in the game?

    Answer: Paper Airplane

    From Heroic Transformations

  4. What is the final location where Mario fights Bowser in Paper Mario: Sticker Star?

    Answer: Bowser's Sky Castle

    From Bowser

  5. What is the name of the treasure Bowser is seeking in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

    Answer: The Crystal Stars

    From Bowser

  6. What is the name of the haunted mansion level in Paper Mario: Sticker Star?

    Answer: The Enigmansion

    From Mario

  7. In which game did Luigi gain the ability to perform a unique high jump?

    Answer: Super Mario Bros. 2

    From Luigi

  8. What is the name of the castle Bowser invades in Paper Mario: The Thousand-Year Door?

    Answer: X-Naut Fortress

    From Bowser

All Mario quizzes