Mariah the Scientist Trivia

Every Mariah the Scientist trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mariah the Scientist questions and answers

  1. What is the genre of The Art of Letting Go?

    Answer: R&B

    From The Art of Letting Go

  2. What is the genre of Mariah the Scientist's music?

    Answer: R&B

    From Narcissist

  3. Who produced The Art of Letting Go?

    Answer: Tory Lanez

    From The Art of Letting Go

  4. What is the title of Mariah the Scientist's debut album?

    Answer: Master

    From Narcissist

  5. Who directed the music video for Mariah the Scientist's song Always n Forever?

    Answer: Kid Studio

    From The Scientist's Love Songs

  6. What is the name of Mariah the Scientist's 2020 single?

    Answer: RIP

    From The Unique Sound of Mariah the Scientist

  7. Which R&B group did the song End of the Road belong to?

    Answer: Boyz II Men

    From The Evolution of R&B

  8. Which record label did Mariah the Scientist sign with in 2019?

    Answer: RCA Records

    From The Unique Sound of Mariah the Scientist

All Mariah the Scientist quizzes