Mariah Carey Trivia

Every Mariah Carey trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mariah Carey questions and answers

  1. In what year was Mariah Carey's Christmas (Baby Please Come Home) released?

    Answer: 1994

    From Christmas (Baby Please Come Home)

  2. In which key is All I Want for Christmas Is You composed?

    Answer: G Major

    From All I Want for Christmas Is You

  3. Which artist did Mariah Carey cite as an influence for Vision of Love?

    Answer: Aretha Franklin

    From Vision of Love

  4. Which artist covered Christmas (Baby Please Come Home) for the movie Gremlins?

    Answer: Peter Gabriel

    From Christmas (Baby Please Come Home)

  5. Which song from The Emancipation of Mimi was released as a single after We Belong Together?

    Answer: Shake It Off

    From We Belong Together

  6. In which country did All I Want for Christmas Is You first reach number one?

    Answer: Japan

    From All I Want for Christmas Is You

  7. What is the opening line of All I Want for Christmas Is You?

    Answer: I don't want a lot for Christmas

    From All I Want for Christmas Is You

  8. Which Mariah Carey album is known for its hip-hop influence?

    Answer: Butterfly

    From The Evolution of Mariah Carey's Vocal Range

All Mariah Carey quizzes